Krim BUSTELLE

Rahsia payudara anda yang terbentuk cantik

Keindahan dan kesihatan payudara anda

Sudah tentu semua wanita ingin kelihatan menarik dan diberikan puji-pujian. Dan bukti terbaik seorang wanita itu menarik secara seksual adalah kerlingan yang membayangkan kekaguman daripada lelaki dan pandangan cemburu di wajah wanita lain. Dan ia dirujuk kepada, bahagian paling ketara pada tubuh seseorang wanita iaitu payudaranya yang bulat sempurna, besar dan tegang.

Menurut beberapa sumber, saiz cup B adalah saiz yang paling banyak dan biasa. Malangnya, ramai wanita tidak mempunyai peluang untuk berbangga, dan hanya hidup dengan bentuk luaran yang sederhana. Sebaliknya, seseorang wanita dengan coli bersaiz D atau DD mengalami masalah berbeza: payudara besar jarang mempunyai bentuk yang menarik.

Apabila bercerita tentang pembesaran payudara, kebanyakan wanita dengan segera terfikir tentang pembedahan. Sehingga baru-baru ini, pisau pakar pembedahan plastik sahaja satu-satunya cara mendapatkan bentuk yang diidamkan. Mujurlah, kemajuan bukannya satu proses yang lembap dan pembedahan yang mahal ini (lebih-lebih lagi ia sangat berbahaya) mulai kehilangan kaitannya. Sesetengah orang menganggap perkembangan ini berpunca daripada pergerakan positif tubuh, tetapi kemunculan produk istimewa untuk membesarkan payudara – krim BUSTELLE – sebenarnyalah yang memainkan peranan utama di dalam hal itu.

Membeli BUSTELLE

Siapa yang boleh BUSTELLE bantu?

Sesuai dengan sifatnya, payudara mudah kehilangan bentuknya yang menarik disebabkan oleh pengaruh negatif beberapa faktor.

  • Kehamilan.
  • Penyusuan.
  • Proses penuaan.
  • Kenaikan berat badan yang cepat.
  • Penurunan berat badan yang cepat.
  • Pengambilan ubat-ubatan.

Akan ada satu masa, di mana anda akan merasakan tidak ada lagi kesan-kesan kecantikan payudara anda yang tinggal: saiz berubah, bentuk yang cantik telah hilang, payudara mulai mengendur. Dengan waktu yang berlalu, kulit akan kehilangan keanjalan dan ketegangannya, dan satu lagi yang mengganggu, parut regangan, yang pastinya menurunkan keyakinan diri tak kira pada usia berapa pun. Anda boleh meratapi betapa pendeknya jangka hayat kecantikan seorang wanita itu, atau anda boleh memujuk diri sendiri dan mendapatkan bantuan daripada BUSTELLE.

Membeli BUSTELLE

BUSTELLE Krim Tindakan

Ramai orang yang memperkatakan tentang produk ini, mereka mengatakan bahawa penggunaannya memberikan hasil yang menakjubkan. Anda boleh baca ulasan-ulasan tentangnya dalam laman yang dikhaskan untuk kecantikan wanita. Dengan yakin mereka berkata bahawa BUSTELLE setanding dengan pembedahan plastik dari segi keberkesanannya. Perbezaannya adalah, untuk mendapatkan hasil daripadanya, anda tidak perlu ke klinik, berjumpa doktor dan mendedahkan diri anda kepada kesan anestesia yang merosakkan. Krim ini tidak mengandungi sebarang kesan sampingan dan tidak bertindak balas kepada sebarang ubat-ubatan lain (satu sahaja pengecualian ialah individu yang tubuhnya tidak bertoleransi kepada bahan-bahan tertentu di dalam senarai). Sudah tentu, semasa hamil dan menyusukan, penggunaan BUSTELLE perlu dielakkan. Kami cadangkan supaya anda ketepikan dahulu kerisauan tentang payudara anda sehingga anda sudah tidak menyusukan bayi anda lagi.

Krim ini bukan sahaja menambahkan saiz payudara tetapi juga memberikan kesan positif secara umum pada keseluruhan bahagian garis leher jeluk. Di bawah adalah senarai kesan BUSTELLE.

  • Kulit mendapat kembali keanjalan kulit yang hilang;

    Krim BUSTELLE

  • Payudara saiz naik ke 1-2 saiz coli;
  • Payudara menjadi lebih tegang dan daya tarikan yang ketara;
  • Proses semula jadi pembaharuan sel-sel dihasilkan semula;
  • Penampilan perubahan kulit yang berkaitan usia semakin menurun;
  • Proses penuaan diperlahankan.

Keberkesanan krim ini adalah daripada bahan-bahan BUSTELLE yang tersendiri, ia mengandungi:

  1. Minyak pati ros. Mempunyai kesan penegangan, memulihkan keanjalan dan kehalusan kulit. Menghalang kemunculan parut regangan dan mengurangkan penonjolan stria yang sedia ada.
  2. Dioksimiroestrol. Bahan ini dimasukkan ke dalam krim pembesaran payudara BUSTELLE untuk memberikan nutrisi kepada kulit dan mempercepatkan pertumbuhan semula sel. Dengan bantuannya, kemunculan perubahan berkaitan usia dapat dikurangkan dengan ketara.
  3. Akar Pueraria Mirifica. Ia biasa dikenali sebagai ejen peremajaan kulit. Menyuburkan tisu kelenjar dan melembapkan kulit payudara. Memperbaiki perlindungan epidermis yang normal.

Kelebihan BUSTELLE

Wanita sejak dari masa lampau sering cuba untuk mendapatkan payudara besar yang menggoda dan mempunyai lebih tarikan seksual. Pelbagai kaedah membesarkan payudara telah dihasilkan lama sebelum penciptaan Wonderbra dan implan buatan. Yang menyedihkan, seringkali berlaku kematian kepada wanita yang cuba mengubah bentuk badan dengan cara itu.

Kaedah moden pembesaran payudara adalah lebih selamat – ini adalah fakta. Sedangkan, komplikasi selepas pembedahan sering terjadi. BUSTELLE adalah sejenis krim, harganya tidak akan menyebabkan poket anda kempis, dan pasti akan dapat menyelesaikan masalah anda yang rumit ini dengan cara paling selamat.

Malah pembedahan mamoplasti yang berkualiti tinggi sekalipun akan berakhir dengan sesuatu yang tidak menyenangkan:

  • Peletakan prostesis yang tidak berjaya, yang menyebabkan asimetri ketara pada payudara.
  • Pembentukan kapsul berserat yang menyebabkan pengerasan dada yang menyakitkan.
  • Penolakan endoprostesis.
  • Kesan jahitan dan parut yang memalukan.
  • Kehilangan sensitiviti kulit.
  • Penyusuan badan menjadi mustahil.
  • Proliferasi (kenaikan jumlah yang cepat) sel tisu penghubung.

Membeli BUSTELLE

Arahan penggunaan krim BUSTELLE

  1. Dengan cermat bersihkan zon garis leher jeluk.
  2. Tepuk payudara dengan lembut menggunakan tuala.
  3. Sapukan krim dengan mengurut secara perlahan. Pastikan anda mengurut setiap payudara sekurang-kurangnya 10 minit.
  4. Diikuti dengan urutan 5 minit pada kedua-dua kelenjar mamari.

Lakukan prosedur mudah ini dua kali sehari: pagi dan malam. Kesan awalnya akan dapat dilihat dengan jelas selepas 2 minggu penggunaan, dan selepas 1 bulan, 1-2 saiz pembesaran payudara akan dicapai. Krim ini tidak mengandungi sebarang hormon dan tidak menyebabkan sebarang perubahan yang tidak diingini pada tubuh wanita. Tindakan BUSTELLE hanya setempat dan terhad pada kelenjar mamari.

sebelum dan selepas

Ujian berulang yang cermat telah mengesahkan bahawa krim pembesar payudara BUSTELLE adalah selamat. Nasihat pakar sebelum penggunaan boleh dilakukan tetapi ia tidak wajib. Satu sahaja perkara yang anda perlu pastikan adalah memeriksa samada anda alah kepada sebarang bahan yang terkandung di dalam krim.

Jika anda tidak hamil, tidak di dalam proses penyusuan bayi anda dan tidak mempunyai sebarang alahan kepada bahan-bahannya, pastikan anda memesan produk ini. Krim ini mempunyai ketekalan yang bagus, mudah diserap dan tidak meninggalkan kesan pada pakaian.

Di mana boleh saya beli krim BUSTELLE?

Produk yang asli tidak dijual di rangkaian kosmetik atau farmasi, tetapi krim BUSTELLE boleh dipesan melalui laman web rasminya. Isikan borang permohanan dan kemudian pengedali akan menghubungi anda. Pengendali tersebut akan dapat menentukan kos krim dan syarat penghantaran ke alamat anda. Dan tidak lama kemudian anda akan berpeluang meningkatkan kemudaan payudara anda.

Berhati-hati! Dan bercermat semasa memesan produk daripada kedai dalam talian yang meragukan, kerana terdapat risiko yang besar anda akan terbeli produk palsu. Anda boleh membeli BUSTELLE asli DI SINI.

Kekal cantik selama-lamanya dengan BUSTELLE

Membeli BUSTELLE

33 Responses to “Krim BUSTELLE”

  1. Christine: says:

    Akhirnya dapat pun krim ni. You boleh nampak kat produk ni kualiti tinggi. Dah lah mahal dia punya packaging, bau sedap, tekstur lembut, tak melekat, tak gelapkan baju, cepat diserap, dan tak tinggalkan garis-garis berminyak.

  2. Rahimah: says:

    Krim yang menakjubkan! Payu dara awak makin mantap serta membesar pada masa yang sama! Boleh nampak la makin tegap. Memang bagus lagi-lagi bagi mereka yang menyusu.

  3. Iman: says:

    Krim yang sangat bagus. I dah nampak dah kesan dia 🙂

  4. Amelia says:

    Kadang2 ia memang important.. kalau orang ramai nakkan perempuan ngan payu daya besar-besar and you ada AA cup je, you memang ada aka nada problem ngan harga diri, tak kesah la apa-apa psychologist semua tu ckp.. And then.. semua hidup you akan musnah: relationship pun suck, malu nak gi cari kerja yang bagus, dll.. and you ckp saiz payu dara not everything. I tak setuju lah!

  5. Khalifa says:

    I baru je start guna bende ni. Baru je brapa2 hari je, so susah lah nak cakap apa2. Tapi I rasa la ada cam cubit cubit and rasa berat sikit kat tetek.

  6. Kristina says:

    Produk ni memang bagus untuk memantapkan bentuk dan saiz payu dara.. tapi jangan harapkan magic nak jadi.. Tapi, memang ia tegangkan payu dara lepas menyusukan anak dan naikan 1 atau 2 saiz cawan coli.. Bustelle memang membantu dalam hal-hal camni.. jamin 100% lah.

  7. Thira says:

    Website ni sgt bagus. You senang je nak order apa you nak, cepat and takpayah bayar banyak pun.

  8. Yana: says:

    Saya nak order..

  9. Ili: says:

    Tapi napa nak tunggu? Buat pesanan skrng je. Awk mungkin tak de peluang macam ni kat masa depan. Hidup masa kini kan dorang ckp!

  10. Siti:: says:

    Ia satu cara alternative kepada pembedahan plastic bagi mereka yang hendak membesarkan payu dara mereka tetapi terlalu takut untuk menghadap procedur tersebut.

  11. Mirah: says:

    Saya went thru smua course tu.. Husband I pun happy 😉 I pun..

  12. Sofia: says:

    Krinm ni bagus untuk penggunaan harian.. Kalau you nak naikkan saiz bra you dari AA ke DD, lupakan lah harapan tu.

  13. Kasturi says:

    Baru je order dah ni, tunggu parcel je skrng (:

  14. Harith: says:

    Gf saya gunakan product ini. Tetek dia memang terbaik ah! Tapi dulu tetek dia kecik jugak ah, tengok dari gambar-gambar lama dia.

  15. Nikki: says:

    I orderkan cream ni and kejutkan husband I ..

  16. Adam: says:

    Patut dapatkan bende ni untuk awek aku..

  17. Azra: says:

    Saiz payu dara bukan everything ok..

  18. Jojo: says:

    Bukan shj membantu tambahkan saiz payu dara sikit (ia takkan belonkan payu dara awak), tapi jugak buangkan tanda regangan atau rekahan kulit payu dara..

  19. Priya: says:

    Saya dah kehilangan banyak berat badan baru baru ni.. Tetek saya pun turun saiz.. Bustelle la harapan terakhir saya.. Taknak ah naikkan balik berat badan sebab nak tetek besar balik..

  20. Naziera:: says:

    Nampak cam produk yang bagus je. Mungkin satu hari nanti la saya cuba.

  21. a says:

    nnti nak cuba..

  22. shella says:

    Produk ni bagus. Nak cuba

  23. shella says:

    Saya nak cuba

  24. shella says:

    Nak cuba

  25. Norazura bt mat diah says:

    Ramai yang bagi feedback yang baik… Nanti saya cuba

  26. Hafrin says:

    Mcm mn nk order.. nk Cuba ..

  27. Nurul says:

    I wanna try

  28. Sejan says:

    I want one please
    How can i order it for macedonia

  29. Nurul says:

    Saya nak tnya kat sini mmg ada paksaan ke…saya pelik kenape tanpa persetujuan saya staff bustele dah mintak alamat..dan…semalam saya dapat msg barang dah smpai kat negeri saya…sedangkan saya belum bagi keputusan yang saya berminat untuk beli..

  30. I read your testimony.. Its very interesting. I would like to try.Thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *